Betingelser


Betaling
Calla modtager betaling med VISA-Dankort og Mastercard. Betaling vil blive trukket på din konto samme dag som varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Calla bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Calla leverer inden for 1-3 hverdage
Bestillinger vi modtager hen over weekenden eller på helligdage afsendes inden for 1-3 hverdag fra næstkommende hverdag.

Priser og fragt
Alle vores priser er incl. 25% moms. 
Fragt er 15,- kr på alle ordrer til Danmark.
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.
Kundeservice
Du kan kontakte os med evt. spørgsmål på shop@calla.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelser inden for 24 timer.

Fortrydelsesret
Hvis det du har bestilt ikke lever op til det billede, du havde i hovedet, skal du selvfølgelig kunne returnere din vare.
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på shop@calla.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil calla’s modtagelse. Bemærk! Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Calla vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Calla
Ålborggade 14, 2 tv
2100 København Ø

shop@calla.dk
Tlf.: 26221143

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil calla’s modtagelse. Bemærk! Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Persondata
For at kunne handle på Calla.dk skal du som minimum oplyse:
    •    Navn
    •    Adresse
    •    Email-adresse
    •    Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Calla via e-mail shop@calla.dk.

Cookies
Calla.dk kan indsamle oplysninger om brugerens computer, herunder eventuelt brugerens IP-adresse, operativsystem og browsertype, for systemadministration. Dette er statistiske oplysninger til brug for at klarlægge brugernes handlinger og mønstre, og har ikke til formål at identificere en enkeltperson.
En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.